Demisie în Consiliul Local Municipal Constanţa! Locul medicului Adriana Câmpeanu ar urma să fie luat de Nicolae Constantin

demisie-in-consiliul-local-municipal-constanta!-locul-medicului-adriana-campeanu-ar-urma-sa-fie-luat-de-nicolae-constantin

Medicul Adriana Teodora Câmpeanu

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local al municipiului Constanţa de miercuri, 9 iunie, se află un proiect de hotărâre referitor la constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a unui mandat de consilier și vacantarea locului de consilier local.

Este vorba despre consilierul local PNL dr. Adriana Teodora Câmpeanu, care și-a înaintat demisia din această funcție. Demisia a avut la bază numirea sa în funcţia de director executiv adjunct al Direcției Medico-Sociale din cadrul Primăriei Constanța. Locul medicului Adriana Câmpeanu ar urma să fie luat în Consiliul Local de următorul supleant pe lista PNL la alegerile locale de anul trecut, Nicolae Constantin.

Medicul Câmpeanu a renunțat la funcția de consilier local pentru post în administrația publică locală. Politicianul Bogdan Drugă susține că: “Renunțarea la funcția aleasă de consilier local pentru o funcție unde poți să îți pui în valoare pregătirea profesională arată responsabilitatea cu care colegii noștri vor să schimbe în bine lucrurile la Constanța, Felicitări Adriana Campeanu pentru curaj! Suntem alături de tine”.

A.V.

Citeşte şi:

Leave a Reply