Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Medgidia a vacantat 11 posturi de muncitori

directia-de-gestionare-a-domeniului-public-si-privat-din-cadrul-primariei-medgidia-a-vacantat-11-posturi-de-muncitori

oznorMB

Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia, județul Constanța organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

Șofer, treapta profesională II (1 post), la Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Producție, Reglementări Rutiere-Infrastructură și de Administrare și Întreținere Parcuri, Spații Verzi și Locuri de Joacă.Muncitor, treapta profesională I (7 posturi), la Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Producție, Reglementări Rutiere-lnfrastructură și de Administrare și Întreținere Parcuri, Spații Verzi și Locuri de Joacă.Muncitor, treapta profesională II (1 post), la Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Administrare și Întreținere Complex Sportiv și Hotelier „Iftimie Ilisei”.Muncitor, treapta profesională IV (1 post), la Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Administrare și Întreținere Complex Sportiv și Hotelier „Iftimie Ilisei”;Muncitor – gropar, treapta profesională IV (1 post), la Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Administrare și Întreținere Cimitire.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

Pentru postul de șofer, treapta profesională D, la Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Producție, Reglementări Rutiere-Infrastructură și de Administrare și Întreținere Parcuri, Spații Verzi și Locuri de Joacă sunt necesare studii minime absolvite: minimum 8 clase cu adeverință de absolvire și/sau școală profesională absolvită cai diplomă de calificare, carnet de conducere categoria D şi o vechime în muncă de minimum 10 ani.

Ca muncitor, treapta profesională I, la Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Producție, Reglementări Rutiere-Infrastructură și de Administrare și Întreținere Parcuri, Spații Verzi și Locuri de Joacă se solicită studii minime absolvite: minimum 8 clase cu adeverință de absolvire și/sau școală profesională absolvită cu diplomă de calificare, carnet de conducere categoria B, vechime în muncă minimum 5 ani.

Muncitor, treapta profesională I, la Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Producție, Reglementări Rutiere-Infrastructură și de Administrare și Întreținere Parcuri, Spații Verzi și Locuri de Joacă se cere studii minime absolvite: minimum 8 clase cu adeverință dc absolvire și/sau școală profesională absolvită cu diplomă de calificare, carnet de conducere categoriile C și E, vechime în muncă minimum 5 ani.

Muncitor, treapta profesională I, la Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Producție, Reglementări Rutiere-Infrastructură și de Administrare și Întreținere Parcuri, Spații Verzi și Locuri de Joacă, studii minime absolvite: minimum 8 clase cu adeverință de absolvire și/șau școală profesională absolvită cu diplomă de calificare, vechime în muncă minimum 10 ani.

Muncitor, treapta profesională I, la Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Producție, Reglementări Rutiere-Infrastructură și dc Administrare și Întreținere Parcuri, Spații Verzi și Locuri de Joacă, studii minime absolvite: minimum 8 clase cu adeverință de absolvire și/sau școală profesională absolvită cu diplomă dc calificare; vechime în muncă minimum 10 ani.

Muncitor, treapta profesională I, Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Producție, Reglementări Rutiere-Infrastructură și de Administrare și Întreținere Parcuri, Spații Verzi și Locuri de Joacă: studii minime absolvite: minimum 8 clase cu adeverință de absolvire și/sau școală profesională absolvită cu diplomă de calificare; vechime în muncă minimum 5 ani.

Muncitor, treapta profesională I (2 posturi), Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Producție, Reglementări Rutiere-Infrastructură și de Administrare și Întreținere Parcuri, Spații Verzi și Locuri de Joacă, studii minime absolvite: minimum 8 clase cu adeverință de absolvire și/sau școală profesională absolvită cu diplomă de calificare; vechime în muncă: minimum 10 ani.

Muncitor, treapta profesională II, la Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Administrare și Întreținere Complex Sportiv și Hotelier „Iftimie Ilisei”, studii minime absolvite: minimum 8 clase cu adeverință de absolvire și/sau școală profesională absolvită cu diplomă de calificare; vechime în muncă: minimum 10 ani.

Muncitor gropar, treapta profesională IV, Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Administrare și Întreținere Cimitire:studii minime absolvite: 8 clase cu adeverință de absolvire sau școală profesională absolvită cu diplomă de calificare.

Muncitor cu atribuții de gropar, treapta profesională IV, Serviciul de Administrare și Întreținere – Compartimentul de Administrare și Întreținere Complex Sportiv și Hotelier „Iftimie Ilisei”, studii minime absolvite: 8 clase cu adeverință de absolvire sau școală profesională absolvită cu diplomă de calificare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

14 iunie 2021, ora 16:30: termenul limită de depunere a dosarelor;24 iunie 2021, ora 10:00: proba practică;25 iunie 2021, ora 09:30: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia, str. Decebal nr. 35, telefon 0241/814.085.

A.V.

Leave a Reply