VIDEO. Septimiu Bourceanu: După 30 de ani se construieşte un spital de Pediatrie la Constanţa

video.-septimiu-bourceanu:-dupa-30-de-ani-se-construieste-un-spital-de-pediatrie-la-constanta

În cursul zilei de joi, 27 mai a.c., mai mulți reprezentanți ai Parlamentului și cei ai administrației județene s-au alăturat campaniei de ecologizare din incinta Grădinii Botanice din orașul Techirghiol, fiind prezent și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Nu a lipsit de la eveniment nici senatorul PNL Septimiu Bourceanu, care a dezvăluit, pentru Focus Press, unde va fi construit spitalul de pediatrie mult aşteptat la Constanţa!

”Astăzi pot să vă spun că cel mai matur proiect din perspectiva birocrației necesare, este acela care este depus de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) la Compania Națională de Investiții pentru construcția unui spital de pediatrie în municipiul Constanța. Acesta se află pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții. Va fi amplasat undeva spre ieșirea spre Valu lui Traian, detaliile tehnice se află la DSP, asumându-și acest proiect curajos. Știu că a fost solicitat Certificat de Urbanism. Asta înseamnă că deja se lucrează la proiectare. Este vorba despre o unitate care a fost transferată de la Ministerul Sănătății în administrarea DSP, acolo fiind o unitate sanitară cu ceva vreme în urmă. Țin să precizez că acest proiect a fost generat de către DSP și este important pentru noi să susținem această instituție în acest demers. Rolul nostru este ca parlamentari este să sprijinim acest demers indiferent de culoarea politică a fiecărui parlamentar, este foarte important acest proiect pentru că, după 30 de ani se construiește un spital în județul Constanța”, a declarat pentru Focus Press, senatorul liberal Septimiu Bourceanu.

Loredana MIHAI

Citește și:

Leave a Reply