PMP acuză Guvernul că minte cu privire la PNRR

pmp-acuza-guvernul-ca-minte-cu-privire-la-pnrr

Cristian Diaconescu, președintele PMP

P.M.P. cere Guvernului transparență totală în privința P.N.R.R. Președintele partidului susține că Guvernul minte în privința condițiilor impuse de U.E. pentru aprobarea programului.

P.M.P. cere Guvernului să facă public Programul Național de Redresare și Reziliență și să lanseze o dezbatere deschisă pe acest subiect. În același timp, partidul solicită transparentizarea discuțiilor purtate cu oficialii Uniunii Europene, pentru a cunoaște clar care sunt cerințele Uniunii Europene pentru aprobarea P.N.R.R.

„Dorim o discuție publică, cu toate datele pe masă, pentru a ști ce ne așteaptă! Este foarte important să cunoaștem condițiile pe care trebuie să le îndeplinim pentru acordarea acestor fonduri europene. Acest lucru în situația în care noi avem informații că acele cerințe cuprinse în condiționarea aprobării P.N.R.R. ar fi o minciună a Guvernului.

Se pare că aceste măsuri care ar fi obligatorii ar fi venit din partea autorităților românești, nicidecum de la oficialii Uniunii Europene, pentru a forța luarea unor decizii care nu sunt populare în rândul românilor. În speță, Guvernul României s-ar fi obligat în fața Uniunii Europene că va soluționa restanțele din societatea noastră, tocmai pentru a îmbuna Comisia Europeană“, susține președintele Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu.

P.M.P. consideră că Guvernul are obligația de a comunica opiniei publice toate datele necesare legate de Programul Național de Redresare și Reziliență și să evite deturnarea atenției de la incompetența dovedită în negocierile cu Uniunea Europeană.

V.I.

Leave a Reply