Studenții de la „Ovidius“ vor putea face practică la RAEDPP

studentii-de-la-„ovidius“-vor-putea-face-practica-la-raedpp

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a semnat un protocol de colaborare cu Universitatea „Ovidius“ din Constanța, marți, 18 mai a.c.

Studenții de la Universitatea „Ovidius“ din Constanța vor putea face practică în cadrul departamentelor Juridic, Economic, Administrativ ale Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța.

Directorul general privizoriu al R.A.E.D.P.P., Stere Hira, a semnat un protocol în acest sens cu rectorul universității, conf.univ.dr. Dan Marcel Iliescu.

„Toate entitățile, publice și private, ar trebui să procedeze cum procedăm noi la acest moment. Pentru că mediul universitar este singurul generator recurent de forță de muncă înalt calificată, care trebuie absorbită de mediul economic constănțean.

Prin acest protocol, așa cum ne-am asumat și în campania electorală, reușim să oferim motive ca tinerii noștri să rămână să muncească în Constanța.

Studenții vor putea veni în practică la Serviciile Juridic-Contencios, Administrativ și Economic, bineînțeles pentru o viitoare selecție a viitorilor angajați ai R.A.E.D.P.P., în urma unui examen. Prin aceste stagii de practică, vor căpăta experiența necesară, vor fi suficient de bine pregătiți pentru a presta în orice mediu: privat sau public“, ne-a declarat Stere Hira.

Și rectorul instituției de învățământ superior, conf.univ.dr. Dan Marcel Iliescu, și-a exprimat bucuria pentru această colaborare între Universitatea „Ovidius“ din Constanța și autoritățile locale, considerând că acesta este un semnal că autorităților au realizat faptul că universitatea este un pol important, de plus valoare, al unei comunități.

V.I.

Leave a Reply