DOCUMENT. Primăria va organiza mai multe evenimente, cu ocazia Zilei Constanței

document.-primaria-va-organiza-mai-multe-evenimente,-cu-ocazia-zilei-constantei

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, miercuri, 19 mai a.c., despre acțiunile organizate cu ocazia celebrării „Zilei Constanței 2021“. Evenimentul se va desfășura în colaborare cu Instituția Prefectului Județul Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că pe data de 21 mai a.c., la Constanța vor fi organizate mai multe evenimente culturale, cu ocazia Zilei Orașului Constanța. Apoi, pe 22 și 23 mai, va fi organizat un maraton de vaccinare anti COVID, în Portul Tomis.

Tot în data de 21 mai a.c., Asociația ”Act For Tomorrow” și Primăria Constanța organizează acțiunea „Schimba PET-ul cu biletul“.

„Călătorii vor putea plăti biletul CT Bus cu PETuri și doze de aluminiu“, susține primarul Chițac.

În același context, al Zilei Constanței, Stelian Gima, vicepreședinte CJC, a declarat că și Consiliul Județean va organiza evenimente culturale organizate cu acest prilej.

„Aș vrea să le mulțumesc tuturor constănțenilor, pentru responsabilitatea de care au dat dovadă în ceea ce privește campania de vaccinare împotriva COVID-19. Decizia fiecărui constănțean de a se vaccina, a făcut posibil ca, astăzi, să ne bucurăm de măsurile de relaxare adoptate de Guvernul României. Aceste măsuri nu pot decât să ajute administrația locală și Prefectura să organizeze, cu ocazia Zilei Orașului Constanța, evenimente culturale și sportive, evenimente așteptate, cred eu, de toți constănțenii. Programul activităților organizate de către instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean Constanța îl puteți consulta pe site-ul instituției noastre. Vă așteptăm cu drag la toate evenimentele!“, a spus Stelian Gima.

Prezentă la conferința de presă, Cristina Schipor, director al D.S.P. Constanța, a declarat că se bucură de organizarea acestor evenimente:

„Mă bucur că Primăria și CJC organizează evenimente culturale pentru a sărbători Ziua Constanței. Eu vă încurajez, dragi constănțeni, să veniți să vă vaccinați anti COVID și în Portul Tomis“, a declarat Cristina Schipor.

Leave a Reply