Bogdan Huțucă: ”Economia a crescut în primul trimestru cu 2,8%, mult peste așteptările economiștilor”

bogdan-hutuca:-”economia-a-crescut-in-primul-trimestru-cu-2,8%,-mult-peste-asteptarile-economistilor”

Bogdan Huțucă

Deputatul PNL Bogdan Huțucă a transmis, marți, 18 mai a.c., prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare faptul că economia României a crescut cu 2,8 față de anul precedent. Acest lucru se datorează măsurilor de dreapta impuse în această perioadă pandemică, spune acesta.

Totodată, mai punctează că nu toate țările europene au reușit acest lucru, iar creșterea din acest trimestru se datorează faptului că România a reușit să se confrunte cu valul 3 de COVID fără a închide economia:

”Vești extraordinare din economie! Economia României a crescut spectaculos în T1/2021 cu 2,8% faţă de T4/2020, care de asemenea a fost un trimestru foarte bun. Creșterea a depășit toate așteptările. Văd că deja sunt analiști independenți care spun că anul acesta creșterea ar putea atinge chiar 7%. Creșterea din acest trimestru se datorează faptului că România a reușit să se confrunte cu valul 3 de covid fără a închide economia.

Nu toate țările europene au reușit asta. Totodată, rezultatele bune sunt și o dovadă că măsurile de dreapta creează prosperitate, bunăstare și siguranță pentru cetățeni. Nu suntem încă acolo unde ne-am dori cu toții, însă un lucru e sigur: suntem pe drumul cel bun”, se arată în postarea lui Bogdan Huțucă.

L.M.

Leave a Reply