Consilierii USR spun că Horia Constantinescu are atribuţii de viceprimar şi critică înfiinţarea Comandamentului Litoral: este “la limita legii”

consilierii-usr-spun-ca-horia-constantinescu-are-atributii-de-viceprimar-si-critica-infiintarea-comandamentului-litoral:-este-“la-limita-legii”

Consilierii locali municipali din partea USR-PLUS, Dumitru Caragheorghe şi Mihai Ochiuleţ, se declară nemulţumiţi de relaţia cu primarul Constanţei, Vergil Chiţac, subliniind că mărul discordiei îl reprezintă, în principal, Horia Constantinescu, despre care susţin că nu ştiu cu exactitate care sunt atribuţiile lui în primărie, dar constată că acestea “se suprapun” cu cele ale viceprimarului Florin Cocargeanu (USR-PLUS).

“Nu se ştiu limitele de atribuţii. Se instituie încă un viceprimar”, spun cei doi consilieri, referindu-se la Horia Constantinescu, despre care au spus că, deşi era încadrat la Spaţii Verzi în cadrul Primăriei Constanţa, se ocupă şi de amenzi, şi de agenţii economici, şi de Poliţia Locală, şi de parcări, şi de Comandamentul Litoral. Acest comandament, al cărui preşedinte este Vergil Chiţac, iar adjunct este Horia Constantinescu, ar fi constituit “la limita legii”, spun consilierii Caragheorghe şi Ochiuleţ. Comandamentul a fost stabilit prin dispoziţie de primar, fără a fi trecut prin Consiliul Local, şi are în componenţă reprezentanţi ai unor instituţii care nu sunt subordonate primăriei.

Declaraţiile complete despre tensiunile dintre USR-PLUS Constanţa şi primar, în materialul VIDEO!

Citeşte şi:

Leave a Reply