Consilierii locali USR-PLUS solicită public primarului Vergil Chițac retragerea atribuțiilor delegate lui Horia Constantinescu

consilierii-locali-usr-plus-solicita-public-primarului-vergil-chitac-retragerea-atributiilor-delegate-lui-horia-constantinescu

Tensiuni în coaliția de guvernare locală, la Constanța. Reprezentanții USR-PLUS sunt deranjați de faptul că primarul liberal Vergil Chițac acceptă și încurajează comportamentul directorul executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța, Horia Constantinescu.

Astfel, consilierul local USR-PLUS, Mihai Ochiuleț îi transmite, prin intermediul unei postări în mediul online, primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, că pune în pericol buna funcționare a alianței locale PNL-USR-PLUS:

”Domnul Primar Vergil Chițac pune un politruc PSDist mai presus de parteneriatul cu USRPLUS. Declarațiile din spațiul public ne dau de înțeles că există și un soi de admirație pentru modul în care un funcționar public înțelege să-și exercite atribuțiile în total dispreț față de conduita prevăzută în normele legale.

Domnule Primar, USRPLUS nu pune presiune politică pe un funcționar public! USRPLUS solicită public retragerea atribuțiilor și, pe cale de consecință, anularea delegării în urma unor înțelegeri din campania pentru alegerile locale.

Vă reamintim că ne aflăm într-un parteneriat pentru schimbarea în bine a Constanței, iar deciziile importante trebuie luate împreună. Ne aflăm în fața unei probleme generale, de principiu, nu în fața unei situații punctuale. Stop aranjamentelor de culise!”, spune Ochiuleț.

Leave a Reply