VIDEO. Primarul Florin Mitroi: când vor fi demarate lucrările pentru construirea unui sens giratoriu pe DN3

video.-primarul-florin-mitroi:-cand-vor-fi-demarate-lucrarile-pentru-construirea-unui-sens-giratoriu-pe-dn3

Pe Drumul Național DN3, pe raza localității Valu lui Traian, au avut loc, de-a lungul timpului extrem de multe accidente rutiere, soldate chiar cu decesul mai multor persoane, astfel, s-a discutat despre construirea unor sensuri giratorii pentru fluidizarea traficului rutier.

Încă din anul 2010 se poartă discuții ce au în vedere realizarea  sensurilor giratorii în Valu lui Traian, însă nu s-a concretizat nimic până în 2020 când primăria Valu lui Traian a anunțat că au fost semnat contractul de execuție pentru realizarea acestei investiții mult așteptate.

Primul proiect vizează înființarea unui sens giratoriu la intrare în comună, care trebuia a fi gata până la finalul anului trecut, însă, au fost întâmpinate două probleme, despre care primarul localității Valu lui Traian, Florin Mitroi a vorbit într-un interviu acordat ziarului Focus Press:

”Drumul DN3 nu se află în administrarea administrației locale, să fie clar și ca să vă declar despre sensurile giratorii promise că se vor construi, lucrărilor pot începe și mâine. Primul se va face la intrare în Valu lui Traian dinspre Constanța, dar avem două probleme. Unu: de mutat gardul de la pădure unde ei au pierdut procesul și eu am câștigat o suprafață destul de mare din pădure, pentru localitate, nu pentru mine, și doi: prin zona aceea trece o conductăs de apă la proiectul care este în derulare în localitatea Valu. În maxim două săptămâni va începe execuția primului sens giratoriu. Va fi o perioadă de doi ani de zile, cât reprezintă perioada execuției acestui proiect, de disconfort în localitate din cauza acestuia și nu în ultimul rând pe DN3.”

Leave a Reply