VIDEO. USR-iștii îl acuză, iar, pe Horia Constantinescu. Discuții aprinse pentru demiterea acestuia

video-usr-istii-il-acuza,-iar,-pe-horia-constantinescu.-discutii-aprinse-pentru-demiterea-acestuia

Horia Constantinescu

Încă de la sfârșitul anului trecut, viceprimarul și consilierii locali U.S.R.-P.L.U.S. Constanța solicită demiterea lui Horia Constantinescu, directorul executiv adjunct al Direcției Gestionare Servicii Publice. Discuțiile cu primarul Vergil Chițac, în acest sens, sunt mult mai aprinse acum, dar se pare că fostul comisar-șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța are încă susținerea acestuia.

Discuțiile pentru plecarea lui Horia Constantinescu din Primăria Constanța continuă și de această dată sunt mult mai aprinse, viceprimarul și consilierii locali U.S.R.-P.L.U.S. Constanța solicitând și mai abitir acest lucru.

„Noi tot încercăm, am tot vorbit de demiterea lui Horia Constantinescu, o să ne continuăm acțiunile în acest sens. Refuzăm categoric prezența lui Horia Constantinescu, nașul fiului lui Adrian Nastase, în aparatul Primăriei“, ne-a declarat viceprimarul Florin Cocargeanu.

Deocamdată, conducerea Primăriei nu ar fi convinsă de necesitatea plecării acestuia, deși acuzațiile la adresa lui Horia Constantinescu se adună.

Vineri, 7 mai a.c., acesta a fost filmat de useriștii constănțeni cum își parca mașina, fără nicio jenă, în fața Primăriei, deși administrația locală susține că a adoptat programul „Vinerea Verde“ și încurajează folosirea mijloacelor de transport alternativ, la finalul fiecărei săptămâni de lucru. Astfel, Constantinescu a fost prezentat, iar, ca un antimodel al funcționarului public din Primăria Constanța.

„Noi ne dorim ca acesta să se retragă. Să-și dea demisia de onoare, să fie transferat, oricum se dorește. Ne-am delimitat și am solicitat, încă din luna noiembrie a anului trecut, ca Horia Constantinescu să nu se regăsească în aparatul administrativ al Primăriei. Am solicitat și acum, din nou, vom solicita în continuare, purtăm discuții aproape zilnic în acest sens. Pentru că parteneriatul nostru cu P.N.L. poate avea de suferit din această cauză. Vom solicita constant retragerea lui Horia Constantinescu“, ne-a confirmat și consilierul local U.S.R. Constanța Dumitru Caragheorghe.

Deocamdată, Primăria Constanța nu a dorit să ofere nicio declarație cu privire la discuțiile privind demiterea lui Horia Constantinescu.

Valentin ISPAS

Citește și:

Leave a Reply