Florin Chelaru, primarul oraşului Năvodari: Nu voi permite containere de tip fast food în staţiune”

florin-chelaru,-primarul-orasului-navodari:-nu-voi-permite-containere-de-tip-fast-food-in-statiune”

Pe data de 1 Mai este debutul sezonului estival, însă perioada cu adevărat îndestulătoare pentru cei care lucrează în domeniul HoReCa este iunie-august. Momentan, nu ştim în ce direcţie vor evolua restricţiile legate de pandemie, cert este că agenţii economici se pregătesc pentru venirea turiştilor, iar la fel şi autorităţile.

La Năvodari, este valabilă şi în acest an decizia de a fi interzise lucrările la exterioarele clădirilor în perioada de vârf estival. Prezent în studioul Focus Press, primarul Florin Chelaru a declarat: “În perioada 1 iunie – 15 septembrie nu se lucrează în Mamaia Nord şi nu sunt permise vehiculele care au 3,5 tone sau mai mult”. Primarul oraşului Năvodari a subliniat, în cadrul interviului, că se pune accent pe respectarea turiştilor, aşa încât aceştia să revină în nordul litoralului. Ori, dacă s-ar lucra şi în intervalul menţionat la exterioarele noilor clădiri, s-ar crea un disconfort care ar afecta turismul.

În afară de acest aspect, precum şi proiectele detaliate în cadrul interviului, primarul Florin Chelaru a făcut şi următorul anunţ: “Nu voi permite containere de tip fast food în staţiune”. Motivul: se doreşte încurajarea agenţilor economici care au deja terase şi a unităţilor hoteliere cu restaurante.

Declaraţiile complete, precum şi proiectele enunţate de primar le puteţi urmări în materialul VIDEO!

Leave a Reply