Chiţac: “Cercul vicios al subdezvoltării din ultimii 20 de ani a fost întrerupt. Am alocat 10,8% din bugetul total al municipiului pentru învățământ”

chitac:-“cercul-vicios-al-subdezvoltarii-din-ultimii-20-de-ani-a-fost-intrerupt.-am-alocat-10,8%-din-bugetul-total-al-municipiului-pentru-invatamant”

Vergil Chiţac

După mesajul consilierilor PNL, cum că regulamentul parcărilor, votat vineri, este bun, şi primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a comentat votul, dar referindu-se la buget.

“Copiii sunt o prioritate pentru mine și de aceea am mărit bugetul dedicat acestora și bineînțeles pe cel destinat orașului în care vor trăi. Ieri, consilierii locali au validat prin votul lor cel mai mare buget de dezvoltare din istoria Constanței. Avem o creștere de 69% față de anul trecut. Sunt convins că investițiile publice vor atrage investiții private ce vor aduce venituri suplimentare la bugetul local pe care le vom aloca tot la dezvoltare. Cercul vicios al subdezvoltării din ultimii 20 de ani a fost întrerupt. Totodată, eu consider că educația este tot o investiție, una în copiii noștri, de aceea am alocat 10,8% din bugetul total al municipiului pentru învățământ. O creștere de 6,6% față de anul trecut per total buget ce s-a concretizat într-o creștere de 20% la secțiunea dezvoltare a învățământului. Investim în viitorul orașului și cel al copiilor”, a postat pe Facebook Vergil Chiţac, iar în încheiere a transmis deja “tradiţionalul” de-acum: “Aveți încredere!”

Leave a Reply