Tribunalul Constanța a anulat cererea Primăriei Constanța de „pretenții“ față de Mazăre, Constantinescu și alții, în urma Dosarului Retrocedărilor

tribunalul-constanta-a-anulat-cererea-primariei-constanta-de-„pretentii“-fata-de-mazare,-constantinescu-si-altii,-in-urma-dosarului-retrocedarilor

Tribunalul și Curtea de Apel Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

La începutul lunii aprilie, primarul Vergil Chițac anunța că instituția pe care o păstorește continuă demersurile de recuperare a prejudiciilor din Dosarul Retrocedărilor. Primul pas a fost unul destul de mic, pentru că instanța de judecată i-a tăiat elanul.

Primarul Vergil Chițac se arăta încrezător în acțiunea în instanță.

„Am făcut acest pas pe care defuncta administrație a refuzat să-l facă pentru a-și proteja capii și acoliții. Am încredere că justiția ne va da și de această dată dreptate și vom recupera prejudiciul cauzat“, declara el.

Numai că, la primul termen pe care dosarul l-a avut la Tribunalul Constanța, în data de 21 aprilie a.c., procesul s-a terminat mai repede decât a început.

„Tip solutie: Anulează cererea

Solutia pe scurt: În temeiul art. 200 alin. 4 Cod procedură civilă, anulează cererea formulată de către reclamanta UAT MUNICIPIUL CONSTANTA PRIN PRIMAR“, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Vestea bună este că sentința nu este definitivă și s-a dat drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. 

C.S.

Leave a Reply