Ludovic Orban, după ce USR-PLUS a cerut demiterea lui Florin Cîțu: „Premierul are susținere totală”

ludovic-orban,-dupa-ce-usr-plus-a-cerut-demiterea-lui-florin-citu:-„premierul-are-sustinere-totala”

Tensiuni în coaliția de guvernare. Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban a declarat într-o conferință de presă, după ședința conducerii PNL, faptul că premierul Florin Cîțu are susținere totală din partea PNL pentru a rămâne în funcție.

Răspunsul lui Orban vine după ce USR – PLUS a cerut schimbarea lui Cîțu din funcția de premier.

”PNL e un partid serios, responsabil care şi-a asumat răspunderea guvernării şi care urmăreşte să crească calitatea vieţii în România”. ”Evident, premierul beneficiază de susţinere totală”, a afirmat Orban, reiterând ideea că nu este normal ca miniştrii să atace premierul.

”PNL e un partid serios, responsabil care şi-a asumat răspunderea guvernării şi care urmăreşte să crească calitatea vieţii în România. Evident, premierul beneficiază de susţinere totală. Nici nu se pune în discuţie schimbarea configuraţiei politice. Noi nu ne jucăm cu România. Îndemnul nostru către toţi partenerii de coaliţie e să lăsăm deoparte ceea ce ne separă şi să asigurăm o bună guvernare a României”, a declarat, luni, Ludovic Orban, după şedinţa conducerii PNL.

Orban a reiterat ideea că nu este normal ca miniştrii să atace premierul. La ora 17.00 are loc şedinţa coaliţiei, prima după demiterea lui Vlad Voiculescu.

Leave a Reply