La Murfatlar se instalează două sensuri giratorii și se reabilitează podul de peste Canal

la-murfatlar-se-instaleaza-doua-sensuri-giratorii-si-se-reabiliteaza-podul-de-peste-canal

Primăria Murfatlar. FOTO Facebook

Planuri mari la Murfatlar ale administrației locale. În urma discuțiilor cu reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, s-a primit aprobarea realizării a două sensuri giratorii pe DN3. În plus, va fi reabilitat și podul rutier peste Canalul Dunăre – Marea Neagră

Zilele acestea începe un proces de reabilitare a podului peste Canalul Dunăre – Marea Neagră din localitatea Murfatlar aflat pe DN3. Astfel, se vor demonta lămpile vechi, vor fi vopsiți stâlpii de iluminat, se vor monta lămpi cu Led -uri, se vor repara și vopsi balustrăzile și mâna curentă. de asemenea se va reabilita trama stradală pe calea de rulare.

Primăria Murfatlar a obținut aprobarea unui sens giratoriu la ieșirea spre Constanța, în dreptul stației Peco Rompetrol. Lucrările vor începe în toamna acestui an, după terminarea sezonului estival.

S-a demarat proiectul unui sens giratoriu în centrul orașului, în fața Parcului Central, pentru care s-a obținut avizul de principiu al DRDP Constanța, iar documentația a fost transmisă spre avizare la Ministerul Transporturilor.

Pe lângă acestea s-au semnat și actele pentru achiziționarea unei autofreze pentru dezăpezire și în scurt timp va fi preluată de Primărie. Așa se va rezolva problema drumului Murfatlar – Siminoc care se blochează în fiecare iarnă din cauza zăpezii.

C.S.

Leave a Reply