Pilotul și copilotul elicopterului SMURD care intervine la Constanța ar putea fi mutați în locuințele CJC. Lupu: “În prezent plătim cazarea la un hotel”

pilotul-si-copilotul-elicopterului-smurd-care-intervine-la-constanta-ar-putea-fi-mutati-in-locuintele-cjc.-lupu:-“in-prezent-platim-cazarea-la-un-hotel”

Elicopterul achiziționat de CJ Constanța cu fonduri europene. FOTO Cătălin SCHIPOR

În contextul scandalului legat de cadrele medicale care au primit, acum 8 ani, locuințe de serviciu în complexul Summerland din Mamaia, președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, a adus în atenție situația locativă pilotului și copilotului care deservesc elicopterului SMURD.

Prin rotație, săptămânal vin la Constanța un pilot și un copilot, pentru a deservi elicopterul SMURD. Consiliul Județean Constanța le asigură acestora cazare și mâncare. Soluția găsită de fostele conduceri CJC a fost cazarea la hotel. Asta, în condițiile în care CJC dispune de apartamente în Summerland, dar și de locuințe într-un bloc de pe Aleea Magnoliei. “În prezent, plătim în jur de 140 de mii de lei pe an pentru această cazare, la un hotel, când am putea să îi cazăm în unitățile locative deținute de Consiliul Județean”, a declarat Mihai Lupu.

A.C.

Leave a Reply