VIDEO Primarul din Agigea, ales prim-vicepreședinte al ACoR Constanța: “Toți primarii m-au votat. Valorez ceva pentru județ și pentru comunitatea mea”

video-primarul-din-agigea,-ales-prim-vicepresedinte-al-acor-constanta:-“toti-primarii-m-au-votat.-valorez-ceva-pentru-judet-si-pentru-comunitatea-mea”

Primarul din comuna Agigea, Cristian Cîrjaliu, a fost ales în unanimitate prim-vicepreședinte în cadrul ACoR (Asociației Comunelor din România), Filiala Constanța.

“Comuna Agigea este înscrisă în Asociația Comunelor din România. De când sunt primar, din anul 2008 și până în prezent, am făcut toate demersurile necesare pentru a fi în această asociație. (…) Acum o săptămână am fost ales în cadrul Adunării Generale a Asociației Comunelor prim-vicepreședinte pe Constanța. În unanimitate am fost ales. (…) Pentru mine înseamnă că valorez ceva pentru județ și pentru comunitatea mea. Întotdeauna voi fi alături de comunitatea mea și de județul Constanța. Încerc să fac toate demersurile din calitatea nouă pe care o am, pentru a atrage fonduri indiferent de natura lor. Va fi primordial pentru mine acest proiect. Proiectul meu este dezvoltarea județului Constanța“, susține primarul Cîrjaliu.

Mai exact, în data de 03.03.2021 au avut loc alegerile pentru conducerea Asociației Comunelor din România, filiala Constanța, la care au participat toți primarii comunelor din județ. “Pe această cale vreau să vă anunț că am fost ales în unanimitate prim vicepreședinte în cadrul ACoR și cu această ocazie vreau să mulțumesc tuturor colegilor mei primari, care nu au ținut cont de culoarea politică și mi-au acordat încrederea lor prin numirea mea în cadrul conducerii Asociației. Rolul Asociației Comunelor din România este acela de a sprijini activitatea administrației publice locale și vreau să cred așa cum spunea Democrit că “Prin unire se realizează fapte mari”. Numai uniți vom reuși să continuăm proiectele pe care le-am început dar și pe cele viitoare”, a anunțat edilul pe rețeaua de socializare Facebook.

A. V.

Leave a Reply